8 Ağustos 2014 Cuma

KİTAP YORUMU: MEFİSTO-Trinity Faegen


Kitap Adı: Mefisto
Yazar: Trinity Faegen
Yayınevi: DEX
Sayfa Sayısı: 312
Etiket Fiyatı: 17.00

Mefisto ve ben! Kitabını blog açmadan önce okumuştum ve hoşuma da gitmişti bende yorumlayayım dedim.

Ana karakterlerimizi tanıtayım şimdi.
Sasha bir Anabo. Şimdi bu ne derseniz; Havva'nın soyundan gelen, ruhu saf acayip güzel kızlar oluyor kendileri. Davranış olarak da bir kanatları eksik diyebiliriz. Anabolar ruhlarındaki ışıltıyla insanları da kendilerine çekiyor.



Jax ise ne kadar tatlı biri olursa olsun Cehennemin Çocuklarından. Bu ne demek? Normal insanlar gibi yiyip içiyor. Tabii bazı süper güçleri de var ama maalesef öldüğünde cehennemi boylayacak.
Tabi bir Anabo onu kurtarmazsa. Cehennemin Çocukları ancak ruhu saf Anabolar tarafından sevildiğinde Cennete gitmeye hak kazanıyorlar.





Haliyle Jax , Sasha'nın etrafında pervane oluyor <3 Söylemeden geçemeyeceğim tamam Cehennemin Çocuğu yani Sasha sırf adından dolayı bile tırsabilir ama sen gel öp, sarıl sonra yok olmaz de. Nedir bu ama ya?

Tabii ki işler hiç de kolay değil. Jax'in bir diğer kardeşi Eryx -tabii ki kötü adam olmazsa olmazımız- Lucifer'a meydan okuyor. Yeterince ruh toplayıp Cehennemi ele geçirmek istiyor. Ruhları da milleti kandırarak alıyor. Yok ben sana bunu yapacağım, şunları alacağım diyor adamların çoğu da inanıyor.

Jax ve diğer kardeşlerin görevi de birer Mefisto olarak Eryx'in başarısızlığını sağlamak.
-İTİRAF: Aslında içten içe bir tarafım Eryx’i seviyor <3


Valla konumuz ilginç. Elimizde bir adet Jax var ki bu büyük bir şey. Gerçi bazı kısımlarda 'Jax yeter kendine gel Allah aşkına Jax modlarına girebilirsiniz normaldir. Sasha'ya gelince tamam iyi hoş kız ama ben pek sevmedim. Anabo'luk başına vurmuş kızın. Nasıl desem biraz silik bir tip gibi geliyor bana. Fena değil ama yine de :)
Beni çarpan en büyük şeyler konusu ve Jax oldu siz de seversiniz bence hatta sonunda elinizin Mefisto'nun Öpücüğünü de arayacağına eminim. Onunda yorumu yakında gelecek. İyi okumalar size J


Puanım:4/5


2 yorum: