9 Eylül 2015 Çarşamba

KİTAP ALIŞVERİŞİ

Merhaba arkadaşlar!!! Birkaç hafta önce dayanamadım ve küçük bir kitap alışverişi yaptım!!! Bu sefer gerçekten az sayıda kitap satın aldım: Bilge Adamın Korkusu ve Firefight. Çok sevdiğim iki serinin devam kitabı oldukları için almak boynumu borcu olmuştu zaten. Ardından babam bana minik bir sürpriz yaptı ve ukitap'tan da (takas sitesi) Ateşböceği Yolu'nu ve Sır'ı takas ettim. İşte ortaya çıkan sonuç:

Bilge Adamın Kokusu'nu yakın zaman içinde okuyup bitirdim ve HARİKAYDI bunu da söylemeden geçemeyeceğim :D Serinin ilk kitabı Rüzgarın Adı'nı okumayanlar mutlaka hemen okumalı, benim favori serilerim arasına girdi!!!

Şuan Steelheart'ın devam kitabı olan Firefight'ı okuyorum ve MUHTEŞEM gidiyor!!! İlk sayfalardan olaylara daldık, harika bir kitap olacağa benziyor <3 Bitirdiğimde de büyük ihtimal yorumunu blog da girerim zaten :)

,

Diğer kitapları da okumak için sabırsızlanıyorum!! Sessizliğin Müziği ve Günlerin Sonu'nda çok fena gözüm var :D Ama uzun zamandır fantastik okuyorum belki de araya tarihi-aşk atarım.

Neil Gaiman kitapları içinde oldukça heyecanlıyım!! Yazarın okuduğum ilk kitapları olacaklar ve çok merak ediyorum.

Ateşböceği Yolu'nu arkadaşım şiddetle önermişti ve bende fırsatını bulmuşken hemen bir takas gerçekleştirdim. Ben kitaplarda pek ağlamam ama arkadaşım bu kitapta ağlayacağımdan yüzde yüz emin, bizde ufak bir iddiaya tutuştuk :D

Son zamanlarda herkesin dilinde olan Her Gün'de merakımı oldukça kabarttı. Okuyan herkes içinde verilen toplumsal mesajlara hayran kalmış ve benimde listemdeydi, babam benim için kapmış <3 

Dönüşüm de listemde olan bir kitaptı ve babam almasaydı benim öteleyeceğim bir kitap olacaktı. -klasik fobiğim ben :( - fakat farklı bir kitap okumakta bana iyi gelecektir.

Bu kitaplardan okuduklarınızın yorumunu benimle paylaşırsanız çok sevinirim, ona göre bir öncelik listesi oluştururum bende kendime :) Ukitap'ta kullanıcı adım: merve99 belki göz atmak isteyenleriniz olur :) Hepiniz kendinize iyi bakın, görüşmek üzere :)

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Her gün'ü ben de çok merak ediyorum, yorumunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En yakın zamanda okuyup yorumunu mutlaka gireceğim, kendini bu kadar konuşturan bir kitabı bende çok merak ediyorum :)

      Sil