10 Ekim 2015 Cumartesi

KİTAP TANITIMI: The Originals - Yükseliş II Julie Plec


Kitap Adı: The Originals - Yükseliş
Yazar: Julie Plec
Yayınevi: GO! 
Sayfa Sayısı: 305
Etiket Fiyatı: 17TL
Çevirmen: Ebru Sürmeli
Editör: Nurten Hatırnaz
Goodreads Puanı: 4.02

Merhaba arkadaşlar!!!! Bugün Go'dan çıkacak olan : THE ORIGINALS - Yükseliş kitabının tanıtımı ile karşınızdayım!!!


Bildiğiniz - ya da şimdi öğreneceğiniz gibi- The Originals'ın dizisi de var. Henüz izlemeyen arkadaşlar varsa ve izlemeyi planlıyorlarsa önce The Vampire Diaries'ten birkaç sezon izlemelerini öneririm, çünkü birbiriyle bağlantılılar.


Öhöm, lafı fazla uzatmadan sizi kitabın arka kapak yazısı ve diziden birkaç gif ile baş başa bırakıyorum :) Hepinize iyi okumalar!! :)



AİLE GÜÇTÜR

Köken Vampir ailesi bin sene evvel birbirlerine bir söz verdi. Her zaman ve sonsuza dek bir arada kalacaklardı. Ama verilen sözleri tutmak ölümsüzken bile kolay değildi.

1722 yılında New Orleans’a ayak basan Köken Vampirler Klaus, Elijah ve Rebekah Mikaelson tehlikeli geçmişlerini arkalarında bıraktıklarını zannederler. Ne var ki bölgelerini kimseyle paylaşmak istemeyen cadılar ve kurt adamlar bu kanunsuz şehirde cirit atmaktadır. Üstelik çok yakında gerçekleşmesi planlanan bir evlilikle birlikte aralarındaki ittifak sonsuza dek mühürlenecektir. Ama düşmanları birbirine düştüğünde kendilerini çok daha güvende hisseden Köken Vampirlerin şehri bu iki klana teslim etmeye hiç niyetleri yoktur. Özellikle de müstakbel gelin Vivianne’e gönlünü kaptıran Klaus’un. Elijah ailesi ile birlikte güvende olabilecekleri bir yuva aramakla, Rebekah da Fransız ordusunu kendi saflarına katmakla uğraşırken aşk sarhoşu Klaus hem kendisini hem de ailesini büyük bir tehlikeye atacak olayların içine sürüklenmektedir. 


Bunlarda serinin orijinal kapakları:










8 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Aynen, haberi duyduğumda bende çok şaşırdım ve sevindim <3 :D

      Sil
  2. iyi günler bir kitap aşığı olarak blog gezerken burayı buldum elinize emeğinize sağlık. başarılar diliyorum. amatör olarak yaptığınız bu blogdan para kazanmak isterseniz lütfen bana ulaşın saygılar. tuncmert1515@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Ay ben bu kitabın dizisini mi ne görmüştüm roman olarak mı çıkacak bu anlamadım ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen dizisi var, Go Kitap'ta roman olarak çıkardı. Şuan satışta :) Linkten inceleyebilirsin istersen :)

      http://www.dr.com.tr/Kitap/The-Originals-Anlatilmamis-Hikaye-Yukselis/Julie-Plec/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000667713

      Sil
  4. Romanı okudum ve kimse kusura bakmasın ama tek kelime ile berbattı. Zaman kaybı resmen. The originals dizisini sevdiğim için okudum ama dizideki heyecan ve zevkin zerresi yok kitapta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Bende henüz kitabı okuyamamıştım ama almayı düşünüyordum, uyardığın iyi oldu :) Alınacaklar listemde biraz daha geriye öteleyebilirim.

      Sil