3 Kasım 2014 Pazartesi

9.KCY BLOG TURU: SON KURTADAM - Glen Duncan || YORUM + ÖN OKUMA


Kitap Adı: Son Kurtadam
Yazar: Glen Duncan
Yayınevi: İthaki
Sayfa Sayısı: 418
Etiket Fiyatı: 25TL

Merhaba arkadaşlar! Umarım herkes iyidir, bende hala bir gerginlik var, bu hafta Kimya ve Matematik sınavı var ve hımm nasıl desem 'İÇİM YANIYOR'. Ama elim mahkum bir şekilde kuzu kuzu gireceğim sınava yapacak bir şey yok yani :(

Günlük öğrenci dramımı yaptıktan sonra gelelim 9. blog tur kitabımız olan Son Kurtadam'a geçiyorum :)

Elimizde bir adet kurtadam var*şaşırdınız mı?* 200'lü yaşlarında olan Jake Marlowe kurt adamların sonuncusu *hayret nidalarınızı duyabiliyorum* aklınıza öyle iyi huylu bir adam getirmeyin, kendisi bad boy.



Kurtadamımız elinden içkisini, ağzından sigarasını düşürmeyen, cinsel hayata oldukça düşkün bir adam. 200 yılı devirince bu kadarı doğal olarak yetersiz gelmeye başlıyor. Neden var olduğu, nasıl var olduğu gibi pek çok sorusu da var.
O tatlı tatlı hayatı sorgularken DOKET (Doğaüstü olayları kontrol etme teşkilatı) onun peşinde, onun hayatta olmasının sebebi ise kara kaşı kara gözü değil. Eskiden pek çok kurtadam vardı ve Jake onlardan sadece bir tanesiydi. Fakat şimdi başrol Jake. 

Peki Jake'in peşinde sadece DOKET mi var? Jake'in hayatına aniden, hiç beklemediği bir kadın giriyor ve onun bütün hayatını alt üst ediyor.

Hayatı sorgulama gibi felsefi düşünceler içinde olan Jake'in önünde iki yol var* evet kahve falı bakıyorum* ya bu uzun ömürlük yaşantısına bir son verecek ya da kaçıp saklanarak çok uzun bir ömür yaşayacak.

Biz Cadılar kitabı çok sevdik, hızla ilerleyen ve sizi sıkmayan bir kitap. Jake Marlowe'u da kalbimin bir köşeciğine koymuş bulunmaktayım.  Söylemesem olmaz kapağı da çok hoş. Renk uyumu ve tarzı <3 Keşke ayracı da olsaydı. Yetişkin ve fantastik severlere de öneririm.

Tadımlık ön okumamız da sizinle, kendiniz denemeniz için sizi ön okumayla baş başa bırakıyorum :)

Ahh, bir de söylemezsem ölürüm wattpad okuyorsanız ve kurtadamları da seviyorsanız Büşra Toraman'ın Kırmızı Başlıklı Kız'ını ŞİDDETLE tavsiye olunur. İyi okumalar!




1 yorum:

  1. Son Kurtadam kitabını bitirdigimde bende aynı duygular arasında gidip geldim.Serinin diğer kitapları sanki Jake olmadan yavan kalacakmis gibi.. Ben okurken bu hikaye Jake'indi. Diğer kitapların başka seyirde devam etmesi beni biraz uzaklaştırdı.

    YanıtlaSil