9 Ağustos 2015 Pazar

KİTAP TANITIMI: FIREFIGHT - Brandon Sanderson



Kitap Adı: Firefight
Yazar: Brandon Sanderson
Yayınevi: DEX
Sayfa Sayısı: 516
Etiket Fiyatı: 29TL 
Goodreads puanı: 4.34

Steelheart severlere güzel haber!!! Uzun zamandır çıkmasını beklediğimiz Reckoners serisinin ikinci kitabı olan Firefight'ı yakın bir süre içinde satın alabileceğiz. Ön sipariş tarihi 12 Ağustos 2015 olan Firefight için paraları biriktirmeye başlayın bayanlar,baylar!!

Steelheart gibi muhteşem bir kitabı okuduktan sonra Firefight'ı almak boynumuzun borcu oldu tabii :)  Steelheart'ı henüz okumadıysanız ve fantastik kitapları seviyorsanız şiddetle okumanızı tavsiye ederim!! Detaylı Steelheart yorumum içinde sizi buraya bekliyorum!! Ve işte Firefight'ın arka kapak yazısı ile sizi baş başa bırakıyorum :)
ARKA KAPAK

Yeni neslin en büyük fantastik yazarı olarak kabul edilen Brandon Sanderson anti-kahramanların destanını yazmaya devam ediyor. Asilerin bir Yüksek Epik öldürmesi imkansız derlerdi; ta ki David yenilmez, ölümsüz ele geçirilemez Steelheart'ın sonunu getirene dek... Bu inanılmaz gelişmenin ardından David'in kafasında yeni sorular belirdi. Hem de büyük sorular... Ama yanıtları Newcago'da kimsede bulamıyordu.

Manhattan'daki Yeni Babil ona bazı yanıtlar sunabilecek gibiydi. Yüksek Epik Regalia tarafından yönetilen Yeni Babil, onu yanıtları bulmaya yöneltti. Bir Yüksek Epik'in hüküm sürdüğü başka bir şehre girmek kumar olsa da David bu riski almaya hazırdı. Çünkü Stelheart'ı öldürmek, David'in kalbinde bir boşluk oluşturmuştu. Bir zamanlar.

Ufak bir bilgilendirme: Steelheart'ın beyaz perdeye uyarlanacağını biliyor muydunuz?? Fox tarafından yayın hakları satın alındı ve senaryoyu da Carter Blachard yazacak!!
Kaynak: Deadline

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder